9 grunner til at Marian anbefaler Norges Yrkesakademi
 

9 grunner til at Marian anbefaler Norges Yrkesakademi

– Jeg fikk kompetansen jeg trengte for å utvikle meg videre. Etter ett år med nettstudier gikk jeg fra helsesekretær til lederassistent hos Volvat.

Studentene forteller

Foto av Merethe Bjørke, student ved NYA

- Målet var å få en bredere kompetanse

Merethe Bjørke startet på Norges Yrkesakademi i 2015. Hun er ikke tvil om at etterspørselen etter kompetansen hennes som webdesigner og digital markedsfører fortsetter å øke i tiden som kommer. 

Portrett, Ramona Arntzen Dahl

10 grunner til at Ramona anbefaler Norges Yrkesakademi

Ramona har tatt to utdanninger: Lønnsmedarbeider og Regnskapsmedarbeider. 33-åringen fullførte utdanningene, selv med tre barn og en aktiv livsstil.

Portrett, Marian Hamre

9 grunner til at Marian (47) anbefaler Norges Yrkesakademi

47-åringen har et hektisk liv med full jobb, samboer og fritidssysler. Likevel fant hun tid til å fagutdanne seg til Helseadministrasjonssekretær.

Lærerne forteller

Portrett, Tormod Sperstad

Digital kompetanse som fungerer fra første dag

Tormod Sperstad jobber som digital rådgiver om dagen og underviser i Digital markedsføring om kvelden. Han tror det et stort fortrinn i at lærerne underviser i det de faktisk jobber med. 

Lærere Jorunn og Jannecke

- En ekstremsport i service og tilrettelegging

Jannecke Jensen og Jorunn Fragge underviser begge i administrative fag på Norges Yrkesakademi. De tror behovet for støttespillere innenfor faget er stort.

illustrasjonsfoto helsekoordinator

- Trenger folk som kan jobbe og tenke praktisk

Lærer i utdanningen Helsekoordinator, Marit Berg, har god kjennskap til samhandlingsreformen, og mener at utdanningen hun underviser i har en lys fremtid.

10 grunner
 
NYHETER

9 grunner til at Marian (47) anbefaler nettstudier hos Norges Yrkesakademi